<< Augusti
   

 

[ September ]


Luleå


Kinarestaurangen i Luleå. Platsen bredvid akvariet som vanligt så klart!:)
Vi åker till Luleå coh bor på hotell och träffar mamma och Björn. På kvällen går vi ut och äter gott.Det är kulturnatt i Luleå och efter middagen vandrar vi runt på stan och tittar på olika uppträdande. Bland annat "lejondans" och en häftig eldshow som vandrar runt i stan. Publiken får vandra efter till trummslag, hornblås och annan afrikans musik som är väldigt medryckande, då och då stannar de upp och kör ett nytt spännande eldnummer.


Kattutställning i Arcushallen.
På sändag åker vi på kattutställning i Luleå. Katterna är så duktiga och får fina omdömmen och varsin rosett.

Ridlektioner på HippologumJag på hästen E-vitamin
Jag och Anna börjar ta ridlektioner på Hippologum. Allt är så stort och fräscht där och både ridlärarna och hästarna känns välutbildade.


Fotokurs


Min fina canon kamera
Jag och Tomas har börjat en fotokurs på universitetet. Det är väldigt intressant och uppgifterna är lättsamma och roliga. Föreläsaren utgår dessutom från samma kamera som jag har då han förklarar hur man ställer in olika saker för att få bäst resultat vilket passar mig helt perfekt!:)
Här är mitt första bidrag till uppgiften "stillhet" där vi ska testa placera ett objekt till vänster, i mitten och till höger av bilden för att se vilket vi tycker ser bäst ut. Nu ser vi plötsligt allt med nya "fotograf ögon" och kameran får följa med överallt ifall vi ser något vackert vi kan föreviga.


Höstromenad

Hösten är en av mina favoritårstider. Allt börjar få gula, orangea eller röda färger och jag och Tomas försöker komma ut så mycket som möjligt. På bilden har vi hittat en vacker liten slingrande bäck på en av våra promenader.


FisketurTomas fiskar och Lotus tittar på
En kväll åker vi på utflykt till en sjö och fiskar och grillar. Katterna njuter av att få vara ute och springa. Orion håller sig hela tiden tätt intill oss medan Lotus går på lite egna upptäcksfärder en bit bort. Men han kommer alltid tillbaka efter en liten stund. Sent på kvällen får Lotus syn på en liten mus som han jagar efter en lång stund. Men musen lyckas till slut slinka in under en stor sten till Lotus stora förtret.


Katterna njuter av att komma ut i den friska höstluften.


Orion följer troget efter oss längst sjökanten.