<< December
   

 

[ Januari ]VinteraktiviteterDet bästa med norrland är att man kan göra så mycket roliga aktiviteter på vintern! Jag har köpt både skidpaket och skridskor i år så nu är vi ute och susar på dagarna efter jobb och skola! Det finns många olika skidspår och isar och man kan se på internet vilka som är öppna och när de senast är preparerade! Jag har inte åkt skridskor sedan jag var liten och det kändes nästan lite läskigt. Nästa gång ska jag ta på mig en hjälm. Ser det fånigt ut att åka skridskor med ridhjälm mån tro?

Kittelfjäll


Jag och Tomas på toppen.
En helg följde vi med Lene och hennes gäng till kittelfjäll. Vi hade hittat ett helgpaket med boende och alla måltider som ingick så det kändes som en liten mini semester! Jag som annars brukar åka slalom dammade av min snowboard och lät den följa med. Som tur var var det alldeles mjuk och pudrig nysnö så det gjorde inget om man ramlade lite.:) Jag och Tomas var ute i backen redan i ottan för att få åka i snön innan så många andra varit där och satt sina spår. Härligt!


En snöig och söt darling.


Jag sprättar snö i backen


Kvällsmys


Om kvällarna dricker vi glögg eller t
e och mumsar på lyxig choklad. Den är farligt god och man blir nästan beroende!


Max


En helg kom Max förbi och hälsade på. Han blev så fascinerad av fiskarna och tittade och pekade. Katterna som inte ser barn så ofta var lika fascinerade av honom och funderade nog vad det var för en liten människofilur!


Besiktning


Riktigt pirrigt var det och jag ville nästan bita besiktingsgubben då han gick runt och slog på vår bil med sin lilla hammare! Men han avslutade med att säga att han tyckte att det var en fin bil och att den hade gått igenom. Jippie! Vår bil har gått igenom sin första besiktning!


Eik och Anna


Tomas, Erik och Anna äter Tacobuffé.
En helg kom Erik olch Anna på visit. Det är så trevligt med folk på besök det känns som om man hinner göra mycker mer roligheter än vanligt på helgerna då på något underligt vis!


Tomas gräddar våfflor
Vi började dagen med att gå och äta hotellfrukost allihopa. Mums vad gott det var!


Tomas och Erik provar en rolig huvatröja som gick att stänga ändå upp.

Sedan gick vi på stan och tittade i affärer och shoppade.


På kvällen var vi och spelade biljard i stan och bowlade.


Middag med vännerEn annan helg lagar vi middag och dricker vin tillsammans med Tomas vänner!


Anders och Tomas provsmakar varsinn drink.
Efter middagen äter vi semlor och provar vi olika drinkar!