<< November
   

 

[ December ]Julklapsstros


Karin smyger runt bland hyllor fulla av "måste ha saker".
Det är rysligt mysigt att gå runt i alla julsmyckade affärer och köpa små överraskningar till de nära. Jag och Karin julshoppar och fikar på stan. Det är dock farligt många gånger man kommer hem med fler saker man köpt till sig själv än till andra..


Utefärd


Lene och jag dricker fördrink och gör oss fina.
Jag går ut med Lene och hennes klasskompisar på club Community på Norrlandsoperan. Det fanns dock lömska planer om ihoptussningar från Lenes sida under kvällen, dock lyckade sådana..=)Jag festfin.Jag och Tomas viskar hemligheter på dansgolvet.
Kön på väg in till Norrlandsoperan var lång men vi sjöng julsånger och hade riktigt trevligt i väntan.


Julpyntning


Vit julstjärna och ljuslykta fick pryda fönstret i mitt rum. Kommer kännas tomt då de ska tas bort då det inte riktigt går att ha gardiner i detta fönster.
Jag och Karin julpyntar och sätter upp julgardiner, julstjärnor och julslingor. Allt blir så mysigt och fint att man mest bara vill vara hemma hela tiden.


Kalasfika hos Anna


Äntligen är tiden för glögg och julmust inne.
Anna fyller år och bjuder på glögg och egenhändigt bakade läckerheter.


Sedan spelades det TP, flickorna mot pojkarna så klart!


Fika och kattitt hos Åsa och Gustav


En yvig liten kisse.
Jag och Tomas var och fikade hos Åsa och Gustav och tittade på deras nya kisse. Ett riktigt charmtroll som skulle upp i allas famnar. Ronja var till en början dock inte lik
a förtjust.


Födelsedag


Utsikten från mitt fönster. Denna syn mötte mig hela December.
Mitt livs första gröna födelsedag. Inte en flinga snö så långt man kan se. Känns lite tråkigt men samtidigt skönt. Är nog ingen riktig vintermänniska. Födelsedagen firades genom att gå ut med vännerna och äta och sedan fest hos mig och Karin. Vi hade dock så trevligt att kameran helt glömdes bort att tas fram.

Vit jul hos Mammi


Hos mamma kändes det mer juligt med massor av snö och julpynt.


Gymnasieskolans julavslutning ingav den rätta julstämningen.