<< Januari
   

 

[ Februari ]Tacos


Gustav och Åsa.
Åt tacobuffe med Åsa, Gustav och Terese på Krogen krogen. Det är underligt att man alltid tycker att tacos är lika gott trots att man äter det så ofta. Efteråt roade vi oss med att dricka cider och sitta och titta på när årets nollor sjöng karaoke. Det är något speciellt då det sjungs svenska låtar, alla runt omkring bara måste tralla med.


Planteringsmani


Frukter som bara väntar på att bli uppätna.
Jag har ett vackert litet grapefruktträd som jag odlat för några år sedan. Det skulle vara roligt att ha fler växter man själv planterat och jag fick en dag ett infall i att försöka odla lite olika exitiska frukter. Anna kom för att hjälpa mig att äta upp all frukt och vi satt en hel kväll och mumsade frukt och lade prydligt kärnorna i små skålar. Nu är de kärnorna planerade och det ska bli spännande att se om något kommer upp.Festkväll med Åsa


Åsa såg ut som en liten princessa med lockigt hår kvällen till ära.


Drinken med mixade jordgubbar och tequila rose och visade sig bli kvällens godaste

Jag och Åsa blandar drinkar och lyssnar på nostalgimusik. Då Karin är rysligt förtjust i melodifestivalen höll jag och Åsa till på mitt rum istället. Kändes väldigt tonårsaktigt att sitta i sängen och dricka drinkar, göra sig fin och prata hemligheter. Sedan gick vi på Villan. Det var club Zoo och en lång ringlande kö då vi kom dit. Jag och Åsa lyckades trixade oss före och kom in med nöd och näppe. Varför är man aldrig ute i tid?

.

VårväderTerese och hennes Weimaraner Keya.Keya är så vacker med sin silvriga päls och nästan overkligt ljusa ögon.
Nu är det riktigt vårväder och härligt att vara ute och promenera. Har man dessutom med sig en hund känner man sig om något ännu mer duktig!:) Jag, Terese och Keya gick på promenix runt Nydala sjön. Tog två timmar att gå runt hela. Måste definitivt göras om.


Torsdagsridning


Nix och Anna redo för ett ridpass.
Varje Torsdag åker jag och Anna till Surf och tar ridlektioner. Det är alltid lika spännande att komma dit och se på tavlan vilken häst man ska rida och vad som är dagens program. Ridning måste vara den perfekta sporten. Det är så roligt att man inte tänker på att det ansträngande förrän träningsvärken gör sig påmind dagen efter.

Platon


Devon rexpojken Platon ute på upptåg.

Lina och Poppe har köpt en riktigt snygg liten Platon. Han var ett riktigt gostroll som skulle upp i allas famnar. Det känns som om det är riktig kattmani i luften. Var och varannan verkar bli med katt just nu. riktigt kul!:)