<< April
   

 

[ Maj ]

Ny inredning


Bland annat den här vackra tavlan på 2 x 1,4 meter fick bland annat följa med oss hem.


Jag står med vårat prylberg vid bilen och funderar på om vi inte ändå borde hyrt en släpvagn..
Då jag och Tomas börjar prata ihopflyttningar märker vi att vi båda tycks ha snyltat på våra sambosars möblemang. Ingen av oss har vare sig soffa, köksbord, tv, säng (om man inte räknar med min lilla 90säng:) eller andra nödvändigheter. Det roliga med det är dock att vi kan åka och köpa allt nytt och endast köpa prylar som passar finfint ihop! Vi tar bilen till IKEA och hittar r i k t i g t mycket fint som får följa med oss hem. Problemet är bara hur vi ska få plats med allt i bilen..


Med några enkla handgrepp och smärre justeringar av sätena rymmer vi den sista lådan.
Våran bil tycks dock vara mycket töjbar och rymmer mycket mer än man kan tro. Efter lite puzzlande är alla lådor på plats.


Tomas provsitter, kan man sitta så här från Sundsvall till Umeå måntro?


Hotellweekend i Luleå
Jag och Tomas tyckte att vi var värda att skämmas bort oss lite och åker till Luleå och bor på hotell. Vi går ut och äter gott med Charlotta, Elin och deras pojkvänner och tittar på Charlotta och Christoffers nya lägenhet. Riktigt fin! Vi kikar även på devonbäbisen som vi varit intresserade av.


Så söt och så ullig.Stora blå ögon studerade oss nyfiket.
Det finns nog inget som är så gulligt som små kattungar. De var så små och näpna och försökte tulta runt men hade inte riktigt ordning på benen utan ramlade omkull då och då när det gick för snabbt. Våran kille lyste vit bland sina mörkare syskon. Vi smälte som smör men försöker ändå vara kritiska kattungespekulanter och granskade honom noga från topp till tå och undersökte så inget svansknick eller andra underligheter kunde hittas. Han var dock felfri och helt bedårande söt så det slutade med att vi bestämde oss för att han var katten med stort D. 2 Juli får han flytta hem till oss. Så nu är vi i väntans tider. Hoppas Lotus kommer att uppskatta sin nya lekkamrat.


Ny telefon
Äntligen tog jag tag i saken och bytte ut min gamla härk som jag fått ärva av lillebror en gång i tiden. Nu är jag ägare till en:


Jag är riktigt nöjd så den kan varmt rekomenderas. Jag som tidigare föraktat fenomenet mobilkamera tycker nu att det är riktigt användbart och använder den flitigt. Det är så ofta kameran ligger kvar hemma då jag är ute på roligheter och vill ta bildbevis!:) Och då är en mobilkamera mycket bättre än ingen kamera alls.


Jag hittade en bild på min första mobil; enNokia Ringo! Den var tung som en tegelsten och så stor att den inte ens fick plats i min handväska(som annars slukade det mesta). Men på den tiden var den tuff!:)

Sommarvärme

Kanelbullar, bilpåse och en darling på filt ute i sommarvärmen. Kan det bli bättre?
Sommarmys på filt ute i gräset har vi haft var och varannan dag nu. Den här månaden har verkligen bjudit på stekarväder. Det är nu man bara njuter och tycker att tiden kan stanna upp lite.

Brännbollsyran


Trevlig kväll i glada vänners lag.
Det här året blev det en väldigt sansad yra för oss. Vi var på grillfest hos Anna och grillade hamburgare, drack snappsar och pratade massor. Flickorna spenderade dock största delen av kvällen på golvet inne i Anna och Roberts sovrum!? Medan killarna höll till i köket. Var dock en rätt underhållande kväll.