<< Februari
   

 

[ Mars ]


Vårväder


Både Lotus och krukväxterna mår gott då solen gassar.

Det har varit plusgrader i flera dagar nu och solen riktigt värmer mot huden då man kommer ut. Min kiwiplanta växer som ogräs. Fortsätter det så här kommer den täcka hela fönstret innan sommaren är här.


Trollet ser nästan ut som en sagohäst med sin svallande man.
Hästarna är en ypperlig ursäkt att få komma ut i finvädret. Jag och Anna har satt ut koner på en av ängarna och på så sätt fått en ridbana. Vi övar nu flitigt på galoppfattningar och framdelsvändningar. Riktigt roligt att gå ridskola så man får mer inspiration till saker vi kan träna då vi rider "våra" hästar.

Hårdträning


Åsa cyklar för fullt samtidigt som hon läser.
Jag har äntligen kommit igång med träningen. Då man läser, ser på tv eller pratar samtidigt känns det mest bara roligt att vara där! Man får bara passa sig för att få noja av alla vältränade träningsnarkomaner som verkar hänga där 10 timmar om dagen minst! Jag och Åsa hade storslagna planer om att träna 5ggr/veckan. Det har mer gått mot att bli 2-3gånger vilket känns lite mer realistiskt i längden då man även ska hinna med att rida och göra andra roligheter.


Hemma igen


Myyyys..
Tomas kommer hem från Afrika efter att ha varit där i 6 veckor. Att tiden kan gå så oerhört långsamt då man längtar efter någon. Saker som att bara få hålla hand och ligga i sängen om kvällen och prata vardagligheter, jisses vad jag har saknat det!

Första frukosten ute

Varm choklad och smörgåsar på filt ute i solen = mys
Då man har sovmorgon och för första gången under våren kan ta med frukosten ut känns alltid lika härlig. Det är underligt egentligen hur varm choklad och smörgåsar kan vara så mycket godare om de får följa med och ätas utomhus. Vi satt mot husväggen och solen värmde riktigt skönt. Kisade man bara lite med ögonen skulle man nästan kunnat tro att det var sommar. På ett sätt tycker jag att det här är den bästa tiden på året. Då det blir varmare och varmare. Snön smälter mer för varje vecka som går, och man har en lång härlig sommar att se fram emot!

Lotus och Platon


Lotus får komma ut och njuta av vårvädret. Han får även träffa Lina och Poppes söta Devon rex Platon. Mötet går oväntat lungt till, de nosar lite på varandra utan varesig fräsningar eller raggresning!


Lotus och Platon poserar i sina burar.
De fick även följa med på den årliga kattutställningen i Umeå. De fick båda två rosetter och fina omdömen. Jag tyckte helt klart att Lotus var den snyggaste katten på hela utställningen med sin perfekt tjocka och lockiga päls, högbent och med den snyggaste profilen! Undrar just om alla kattägare tycker att deras katt är den vackraste där? ..förmodligen är det så.:)