<< Oktober
   

 

[ November ]Seriemani


Jag bara måste se Prisonbreak och förfasas över rysliga enarmade skurkar och vackra rymlingar, otäckt spännande! I väntan på nästa avsnitt måste man förståss även se Lost eller 4400. Mani om något.


Middag och utefärd med TereseJag och Therese lagar lyxig middag och dricker polkagrisshots. farligt gott. Efteråt bär det av på utefärd till stan och sedan den obligatoriska burgaren på Max.


Myskväll med mosterKvällsmys med moster och Lotus.
Moster Britt och kusinen kommer på visit och övernattning. Först går vi på stan och strosar oc lunchar på kinan och på kvällen finner sig Tobias snabbt till rätta vid datorn och jag och moster fikar pratar djupheter och går på promenader. Mysiga dagar.


Filmkväll med Jelena


Jag och Jelena ligger under filtar och tittar Bridget Jones dagbok och frossar i popcorn. I bland är det skönt med något lättsamt!


Spex


Naturligtvis var jag och Åsa kulturella och åkte och tittade på medicinarspexet. Mozartinspererat och riktigt roligt som alltid.


Blir kombo med världens bästa KarinKarin flyttar upp från Stockholm och in hos mig. Jisses vad jag har saknat henne. Många sena fikakvällar med intressant prat vankas.


SoffsurfMin gamla trotjänare blir utbytt mot en nätt liten laptop. Att kunna sitta i soffan och surfa känns lyxigt om något. Det enda jag ångrar är att jag inte skaffat en mycket tidigare, jisses vad bekvämt och perfekt på många sätt. Kunna surfa lite i köket samtidigt som man lagar mat, ha som stereo i vardagsrummet eller ta med på resor. love it.

Spel och tacokväll


Man kan aldrig äta tacos för ofta. Jag och Anna mumsar tacos så ofta vi kan. Rysligt gott. Efteråt ska det natuligtvis spelas strategispel.

December >>